Följ oss på:

Never stop playing

Gamma pickleball sverige

Vår historia

GAMMA Pickleball Sverige Har Sitt Ursprung Ur GAMMA Sports I Pittsburgh, Pennsylvania, USA.

Familjeföretaget grundades 1974 och är idag störst i världen när det kommer till strängningsmaskiner inom tennis. GAMMA Sports har med åren även blivit synonymt med andra högkvalitativa produkter, såsom tennissträngar och grepplindor i absolut toppklass.

I företagets lokaler återfinns state-of-the-art laboratorium för forskning och utveckling tillsammans med flertalet banor för produkttestning.

År 2013 inriktade sig GAMMA Sports mot pickleball där GAMMA Pickleball numera utgör en särskild gren inom företaget. GAMMA Pickleballs rack och bollar har idag få konkurrenter som kan mäta sig med samma kvalitet. Racken är nästan uteslutande tillverkade i USA i egen produktion.

Vid sidan om produkterna har GAMMA Pickleball flera stora toppspelare kopplade till sig som ingår i Team GAMMA. Dessa spelare utgör en viktig grund för både produktfeedback och som ambassadörer både för varumärket och för sporten.

I Sverige etablerade vi GAMMA Pickleball Sverige år 2020. Vi ser att den svenska marknaden för pickleball stadigt växer och det svenska intresset för den nya racketsporten är större än någonsin förut. Genom att leverera kvalitetsprodukter och sprida sporten i landet hoppas vi kunna bidra till att pickleball får spridning på bästa sätt.

Genom samverkan med ambassadörer och svenska toppspelare inom Team GAMMA och med tillgång till högkvalitativa produkter och GAMMA Sports expertis, hoppas vi kunna göra detta möjligt.

Kontakta oss

Skriv till oss. Vi kontaktar dig så fort vi kan.