Följ oss på:

Försäljningsvillkor

Leveranser och frakt

Fraktfritt på order över 800 kr. För order under 800 kr tillkommer 59 kr i frakt. För privatpersoner tillkommer 199 kr i frakt vid beställning av nät, startset eller bollmaskin. För företag och föreningar tillkommer frakt från 199 kr.

Alla produkter som är lagervaror levereras normalt till kund inom 3-5 arbetsdagar. Vid stor orderingång och eventuell slutförsäljning kan leveranstiden bli något längre.

Beställningsvaror innebär att vi inte har produkten på vårt lager utan att vi beställer den bara till dig och för din order. Leveranstiden kan därför vara olika lång beroende på vilken produkt det är.

Betalningssätt

Swish

Betala med Swish förskottsbetalning utan faktureringsavgift.

Faktura från Klarna

Länk till Klarnas Allmänna villkor.

Prisinformation

Priserna på www.pickleballsolutions.eu gäller vid beställning över Internet. Tillfällig prissättning kan förekomma, t.ex. i form av kampanjpriser. Vid köp i vår webshop är det alltid aktuellt pris på varan i vår webshop som gäller. Vid eventuella tryckfel eller liknande vid annonsering och nyhetsbrev är det alltid priset i webshopen som gäller. Moms ingår med gällande lagstadgad momssats i Sverige.

Ångerrätt

När du köper en vara eller en tjänst på distans i Sverige har du enligt lag om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Du har rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Ångerrätten gäller heller inte om du har aktiverat eller använt produkten. Har du några frågor gällande ångerrätten kan du läsa mer här.

Vill du av någon anledning returnera felfria varor är det viktigt att du kontaktar oss först på info@pickleballsolutions.eu. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returen avser framgå klart och tydligt.

När du returnerar varan måste det ske i originalförpackningen. Du betalar för kostnaderna som uppstår, t.ex. returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur. Produkterna ska skickas spårbart och välpaketerade. Bifoga även följesedeln du fick vid leverans så har vi de uppgifter vi behöver för att kunna hantera er retur. Önskar du få annan produkt i utbyte så står du för fraktkostnaden av denna.

Reklamation

pickleballsolutions.eu besiktigar och packar alla produkter med största omsorg innan de skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Synligt fel ska anmälas direkt till utlämningsstället vid mottagandet av varan.

Tänk på att du måste kontakta oss på info@pickleballsolutions.eu för ett godkännande innan du returnerar en skadad eller felaktig vara. Returer/byten eller reklamationer mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.

Om det finns ett fel på en vara ska klagomålet skickas omedelbart efter att felaktigheten har upptäckts. Ett sådant fel ska alltid reklameras till info@pickleballsolutions.eu där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Bifoga gärna bild.

Om vi inte kan åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen, se www.konsumentverket.se och vi följer riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se www.arn.se.

Ej uthämtade paket (Privatkund)

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 250 kr om ett paket ej hämtas ut. Observera att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt våra anvisningar. Vänligen kontakta oss via info@pickleballsolutions.eu

Personuppgifter

pickleballsolutions.eu ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med gällande tillämplig lagstiftning. Genom godkännande av köpeavtalet med pickleballsolutions.eu samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din orderstatus samt för utskick av erbjudanden från pickleballsolutions.eu, eller pickleballsolutions.eu samarbetspartners, genom sms, e-post eller annan direktreklam. Som kund kan du ta del av de sparade uppgifterna, ändra dem eller be om radering. Du kan också när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att få erbjudanden. Kontakta oss då via info@pickleballsolutions.eu

Garanti

Garantitiden skiljer sig åt mellan olika produkter. Garantiärenden hanteras olika beroende på varans art. I vissa fall hanteras garantiärenden av tillverkaren eller av denne auktoriserad verkstad. I andra fall hanteras garantiärenden av pickleballsolutions.eu direkt.
Kontakta oss gärna för information om garantirutinerna kring den produkt ni är intresserad av om ni är osäker. Ni når oss via e-post info@pickleballsolutions.eu

Garanti för Lobster bollmaskin och tillbehör:

Lobster batteri/uppladdningsbart batteri. Denna Lobster bollmaskin drivs av ett blybatteri. För att hålla batteriet i form så länge som möjligt måste det alltid anslutas till strömförsörjningen när maskinen inte används. Adaptern känner igen laddningsstatusen och växlar till underhållsladdning när batteriet är fulladdat. Ett djupt urladdat blybatteri ger inte längre tillräcklig ström och måste bytas ut. I enskilda fall kan det hända att en kabel till batteriet lossnar på grund av rörelse eller transport och batteriet inte laddas som ett resultat. Detta kan kontrolleras genom att ta bort de fyra skruvarna på kontrollpanelen och kontrollera ALLA kabelanslutningar. Från laddningsuttaget till batteriet och kontrollpanelen. I enskilda fall kan det också hända att laddaren är defekt och batteriet inte kan laddas som ett resultat. Detta kan vanligtvis kännas igen av en röd/grön blinkande enhet. Lobster ger 6 månaders garanti på batteriet och 1 år på laddaren. För ytterligare hjälp krävs alltid maskinens serienummer och fakturan med inköpsdatum.

Garantipolicy och Täckning

Bollmaskiner (exklusive batteri och serverhjul): 2 år

Batteri och Serverhjul: 6 mån

Tillbehör: (exklusive externt batteripaket som är 6 mån): 1 år

Delar (köps separat): 6 mån

Övriga villkor

Har du frågor om våra produkter eller hur de används, kontakta oss gärna på info@pickleballsolutions.eu

Vi förbehåller oss rätten att neka försäljning till kunder som tidigare ej avhämtat eller ej betalt beställda varor. Lägsta ålder för att beställa varor är 18 år. Vi reserverar oss för eventuella skriv-, tryck och programmeringsfel.

pickleballsolutions.eu drivs av Pickleball Solutions AB.